Η Νέα Ζηλανδία ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του Hobbit

Βαθμολογήστε την Ταινία!
(1 Ψήφος)
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Η Weta Workshop έκανε και πάλι το θαύμα της.

Κατασκεύασε ένα Γκόλουμ 13 μέτρα μήκος, 3 μέτρα ύψος και βάρους 1,2 τόνων. Σε συνεργασία με το Αεροδρόμιο Γουέλινγκτον το Γκόλουμ τοποθετήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου.

Το Γκόλουμ έχει δηλαδή το μέγεθος ενός μικρού αεροσκάφους. Τα 9 ξεχωριστά κομμάτια που ήρθαν μέσα από τις κύριες πόρτες του τερματικού, στη συνέχεια συναρμολογήθηκαν και ζωγραφίστηκαν επιτόπου. Οι χαλκομανίες στο παράθυρο έχουν σχεδιαστεί για να αντιπροσωπεύουν το ρέμα όπου βρίσκεται το Γκόλουμ και κυνηγάει τα 3 ψάρια. Το κάθε ψάρι έχει 4 μέτρα μήκος ενώ από το στόμα του Gollum βγαίνουν 15 φυσαλίδες.

Η Νέα Ζηλανδία ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του Hobbit: An Unexpected Journey και απ' ότι φαίνεται το δείχνει.. Το αεροδρόμιο Wellington προς τιμήν της ταινίας Χόμπιτ έχει μετονομάσει ένα τερματικό, καλωσορίζοντας τους επιβάτες που φθάνουν με μια πινακίδα που λέει «The Middle of Middle-earth» (Η Μέση της Μέσης Γης). Στην κορυφή του Embassy Theatre έχει τοποθετηθεί ένα τεράστιο ρολόι με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας. Σε εξωτερικούς χώρους οι περαστικοί μπορούν να παρακολουθήσουν την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δωρεάν στις ειδικά διαμορφωμένες υπαίθριες προβολές.

Δείτε το Βίντεο

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Copyright pestograpta.gr
All right reserved.

Απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου, δίχως την έγκριση των διαχειριστών!

Άρθρα

Facebook