Κριτική για τον Αντ-Μαν

Βαθμολογήστε την Ταινία!
(1 Ψήφος)
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Η ταινία «Αντ-Μαν» (Ant-Man) έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Κρίνοντας από το τρέιλερ δεν μπορώ να πω ότι με είχε ενθουσιάσει σαν ταινία αλλά μιας και έφερε τη σφραγίδα της Μάρβελ είπα να της δώσω μία ευκαιρία. Περιττό να σας πω ότι το αποτέλεσμα με αποζημίωσε και με το παραπάνω!

Η ιστορία ξεκινά στο 1989 όταν ο Δρ. Χανκ Πιμ, τον οποίο υποδύεται ο Μαικλ Ντάγκλας, αρνήθηκε να πουλήσει την ανακάλυψη του. Σε αυτό το σημείο θέλω να σχολιάσω την απίστευτη νεότητα του Ντάγκλας σε αυτή τη σκηνή. Η μαγεία του μακιγιάζ επί της οθόνης, δεν πιστεύω βέβαια να παίζει τη σκηνή κανένας γιος του. Μάλλον θα πρέπει να το ψάξω.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Δρ. Πιμ έχοντας αναγκαστεί να αποσυρθεί από την ίδια του την εταιρία εξαιτίας της άρνησης του να μοιραστεί με τον κόσμο την εφεύρεση του, παρακολουθεί από απόσταση τα πράγματα. Ο πρώην βοηθός του, ο Ντάρεν έχοντας στο πλευρό του τη Χόουπ προσπαθεί να ανακαλύψει τη φόρμουλα του Δρ. Πιμ για τη συρρίκνωση, φτιάχνοντας το yellowjacket.

Κι εδώ θα πρέπει να αναλάβει δράση ο Σκοτ Λανγκ, ο οποίος θα πρέπει να φορέσει τη στολή του Ant-Man και να φέρει σε πέρας την αποστολή που θα του αναθέσει ο Δρ. Πιμ.

Η ταινία έχει πολλές στιγμές δράσης και άφθονου γέλιου. Εκεί που δεν το περιμένεις ξαφνικά με μία ατάκα αλλάζει το σκηνικό. Οι λήψεις με την κάμερα όταν συρρικνώνεται ο Αντ-Μαν είναι πάρα πολύ καλές (δεν θέλω να πω περισσότερα για να αποφύγω τα spoiler).

Ο Πολ Ραντ είναι ιδανικός για το ρόλο του Αντ-Μαν και σίγουρα θα ήθελα να τον δω και σε άλλη ταινία. Στην τελευταία σκηνή μάλιστα μας έδωσε ελπίδες ότι μπορεί να βγει και 2η ταινία. Εν αναμονή λοιπόν...

Παρατηρήσεις - Trivia

1. Στην ταινία εμφανίζεται ο Φάλκον από τους Εκδικητές (Avengers).

2. Η Εβατζελίν Λίλι που παίζει το ρόλο της Χόουπ είναι η ηθοποιός που έπαιζε τη φίλη του Λέγκολας, το ξωτικό στο Hobbit.

3. Μόλις δείτε τους τίτλους τέλους μην φύγετε αμέσως από την αίθουσα, περιμένετε να δείτε την τελευταία σκηνή.

Πληροφορίες

Βαθμολογία Ταινίας: 5 στα 5 αστέρια

Είδος Ταινίας: Σούπερ Ηρώων, Περιπέτεια, Δράση, Κωμωδία

Δείτε το Βίντεο

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Copyright pestograpta.gr
All right reserved.

Απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου, δίχως την έγκριση των διαχειριστών!

Άρθρα

Facebook