Κριτική για την 3η ταινία του Χόμπιτ

Βαθμολογήστε την Ταινία!
(1 Ψήφος)
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Πρεμιέρα σήμερα 18 Δεκεμβρίου, για την τρίτη και τελευταία ταινία του Χόμπιτ με τίτλο Η Μάχη των Πέντε Στρατών (The Hobbit: The Battle of the Five Armies).

Η ταινία ξεκινάει αρκετά εντυπωσιακά! Αν και μας άφησε στα κρύα του λουτρού η δεύτερη ταινία, η τρίτη ξεκινά δυναμικότατα και χωρίς εισαγωγές. Εξάλλου οι τρεις ταινίες Χόμπιτ είναι στην ουσία μία ταινία κομμένη σε 3 κομμάτια. Οπότε για να δείτε τη δεύτερη ή την τρίτη πρέπει απαραίτητα να έχετε παρακολουθήσει τις προηγούμενες.

Γενικά μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από την δεύτερη ταινία και ότι το τελευταίο ταξίδι στη Μέση Γη ήταν με μία λέξη μοναδικό!

Τι Μου Άρεσε
1. Ο Νοσφιστής δεν ήταν ο πρωταγωνιστής και της 3η ταινίας.
2. Εντυπωσιακές μάχες (το αφήνω γενικά κι αόριστα για να μην προδώσω την πλοκή)
3. Στιγμές γέλιου εκεί που δεν το περίμενα.
4. Η Γκαλάντριελ και ο ρόλος που διαδραματίζει στην ιστορία.
5. Τέλεια η τρισδιάστατη εικόνα με 48 καρέ ανά δευτερόλεπτο με την τεχνολογία HFR.
6. Τα ακροβατικά του Λέγκολας.
7. Όμορφα τοπία.
8. Περισσότερη πλοκή και δράση σε σχέση με το βιβλίο.

Τι ΔΕΝ Μου Άρεσε
1. Ο Θόριν και τα καμώματά του (έπρεπε να βρω κι ένα αρνητικό)

Ο Πίτερ Τζάκσον και η παρέα του έκαναν πάλι τα μαγικά τους και μας εντυπωσίασαν. Ας ελπίσουμε ότι σε 10 χρόνια πάλι ο Πίτερ Τζάκσον μπορεί να επιστρέψει με καμία τριλογία βγαλμένη από τις ιστορίες της Μέσης Γης. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τόλκιν είχε δημιουργήσει αμέτρητες ιστορίες. Ενδεικτικά θα αναφέρω το Σιλμαρίλλιον και τις Ατελείωτες Ιστορίες. Κλείνοντας κρατάμε μία φράση από την ταινία. Αν όλοι εκτιμούσαν το σπίτι τους, τότε ο κόσμος θα ήταν σίγουρα καλύτερος. J.R.R. Tolkien

Πρεμιέρα χθες 12 Δεκεμβρίου, για τη δεύτερη ταινία του Χόμπιτ με ελληνικό τίτλο Η Ερημιά του Νοσφιστή. Η σκηνοθεσία είναι του Πίτερ Τζάκσον ο οποίος είχε κάνει και την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. - See more at: http://www.pestograpta.gr/des-to-grapta/kritiki-gia-thn-2h-tainia-hobbit.html#sthash.03I3HaCA.dpuf

Δείτε το Βίντεο

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Copyright pestograpta.gr
All right reserved.

Απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου, δίχως την έγκριση των διαχειριστών!

Άρθρα

Facebook