Κριτική για την ταινία Love, Rosie

Βαθμολογήστε την Ταινία!
(1 Ψήφος)
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Η ταινία «Love, Rosie» (Με Αγάπη, Ρόζι) είχε βγει στους κινηματογράφους το Φεβρουάριο του 2015. Όταν είχα δει το τρέιλερ μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και την είχα βάλει στη λίστα με τις ταινίες που θα ήθελα να δω. Πριν μερικές μέρες λοιπόν βρέθηκε η κατάλληλη παρέα και ήρθε η ώρα της προβολής.

Η ταινία ξεκινά κλασικά με δύο έφηβους την Ρόζι (την υποδύεται η Λίλι Κόλινς) και τον Άλεξ (τον υποδύεται ο Σαμ Κλάφλιν) οι οποίοι είναι αχώριστοι φίλοι. Περνάνε πάρα πολύ χρόνο μαζί και εμπιστεύονται τα πάντα ο ένας τον άλλο. Θα έρθει όμως μία στιγμή (δεν θα την αναφέρω για να μην μαρτυρήσω την πλοκή) που και οι δύο τους δεν θα είναι τόσο ειλικρινής ο ένας με τον άλλο. Θα καταφέρει αυτή η κατάσταση να τους κάνει να χωρίσουν οι δρόμοι τους;

Η ταινία δεν ακολουθεί τα συνηθισμένα στάνταρ και δεν είναι απόλυτα προβλέψιμη όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιου είδους ταινίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το trailer της ταινίας περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτό που είδα τελικά. Επιλέξτε την συγκεκριμένη ταινία αν είστε θαυμαστές του είδους και θα περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Η Ρόζι θα σας καταπλήξει!

Πληροφορίες

Βαθμολογία Ταινίας: 4 στα 5 αστέρια

Είδος Ταινίας: Ρομαντική, Κωμωδία

Δείτε το Βίντεο

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Copyright pestograpta.gr
All right reserved.

Απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου, δίχως την έγκριση των διαχειριστών!

Άρθρα

Facebook