Κριτική για την ταινία Southpaw

Βαθμολογήστε την Ταινία!
(0 ψήφοι)
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

H ταινία «Ο Αριστερόχειρας» (Southpaw) κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2015. Πριν δω την ταινία είχα διαβάσει ότι ο Τζέικ Τζίλενχαλ έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί για να παίξει αυτό το ρόλο του μποξέρ πρωταθλητή. Βλέποντας τώρα την ταινία μπορώ να πω ότι ο Τζέικ πραγματικά τα έχει δώσει όλα για αυτό το ρόλο.

Καταρχάς πέραν της καταπληκτικής του ερμηνείας στο ρόλο του Μπίλι Χόουπ, η σωματική του διάπλαση είναι αποτελέσμα επίμονης προσπάθειας μηνών για να υποδυθεί αυτό το ρόλο. Κι όλα αυτά μάλιστα μετά από λίγο καιρό που έπαιξε στην ταινία «Νυχτερινός Ανταποκριτής» (Nightcrawler) όπου είχε χρειαστεί να χάσει αρκετό βάρος για τον ρόλο του.

Η ταινία σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλή, γεμάτη ένταση, δράση και πολλές γροθιές. Ακολουθεί βέβαια το κλασικό μοτίβο που όλοι περιμένουμε σε τέτοιου είδους ταινίες αλλά πραγματικά μπορώ να πω ότι «Ο Αριστερόχειρας» έχει το κάτι παραπάνω από τις ταινίες του είδους.

Στα θετικά βάζουμε και τη μουσική που ακούγεται στην ταινία από τον 50 Cent και τον Eminem. Το τραγούδι Phenomenal του Eminem είναι και το επίσημο soundtrack της ταινίας.

Βαθμολογία Ταινίας: 5 στα 5 αστέρια
Είδος Ταινίας: Δραματική, Δράσης, Περιπέτεια

Δείτε το Βίντεο

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κριτική για την ταινία Inside Out

Copyright pestograpta.gr
All right reserved.

Απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου, δίχως την έγκριση των διαχειριστών!

Άρθρα

Facebook